Batterijen voor 24V en 230V centrale noodverlichting installaties

De batterijen van een centraal ingerichte noodverlichting installatie vormen mede het hart van het systeem.

Derhalve is de kwaliteit en werking van de toegepaste batterijen belangrijk en wordt een verwachte levensduur van 10 jaar conform de standaard voor centrale systemen zeker gesteld.

INOTEC past A merk batterijen toe in haar centrale oplossingen en levert deze 12V OGiV batterijen met verschillende capaciteiten van 12Ah t/m 230Ah ook los.

 

Neem voor meer informatie contact op via info(at)inotec-noodverlichting.nl

Batterij Controle Systeem (B.C.S.)

Naast een juiste kwaliteit en prijs van deze 12V batterijen is een goede en eenvoudige individuele bewaking van deze centraal opgestelde batterijen zeer wenselijk.

Met het individuele Batterij Controle Systeem (B.C.S.), zie afbeelding, van INOTEC is het mogelijk de conditie van elke afzonderlijke batterij te monitoren op voltage en temperatuur en kan automatisch een notificatie worden gegenereerd en per sms of e-mail worden verzonden indien 1 van de 18 opgestelde batterijen niet toegestane afwijkingen vertoont.

Hiermee bent u zeker dat snel, adequate en preventief gehandeld kan worden voordat alle 18 batterijen defect raken (deze staan namelijk in serie), u onnodig niet gebudgetteerde kosten moet maken en waarschijnlijk kwalijker: de uptime / beschikbaarheid van de installatie onvoldoende is wat mede leidt tot schijnbare veiligheid.

Neem voor meer informatie contact op via info(at)inotec-noodverlichting.nl

Print this page