Een tocht van 40 Km door de mooie Veluwse Bossen

Zaterdag 25 mei 2019

INOTEC Noodverlichting nodigt je met genoegen uit voor de 1e editie van de “INOTEC noodverlichting MTB tocht” die plaatsvindt op zaterdag 25 mei 2019.

De start is bij INOTEC Noodverlichting aan de Laan van de Kreeft 155 te Apeldoorn.

Onder begeleiding van geoefende fietsers nemen wij je mee langs en door onze Veluwse bossen om samen deze mooie natuur te zien.

We verwelkomen je graag om 9.00 uur bij Inotec-Noodverlichting voor een kop koffie of thee.

Het startsein zal zijn om 9.30 uur. Voor de lunch zorgen wij, jij hoeft slechts je eigen mountainbike, kleding en fietshelm mee te nemen.

We rijden in 3 groepen van verschillende ervaringsniveaus, Basic, Medium of Sport. De tocht zal ca 40 Km zijn.

Graag horen we uiterlijk 1 mei a.s. of je deelneemt en wees er snel bij, want VOL = VOL (Max. 50 deelnemers).

 

Aanmelden kan eenvoudig door je bedrijfsnaamnaam en mob. nummer te vermelden en te mailen naar Events(at)Inotec-Noodverlichting.nl o.v.v. je Niveau: BasicMedium of Sport. Komt je collega mee? Dan geldt voor hem of haar hetzelfde!

Of registreer u met dit formulier

 

Graag tot ziens op zaterdag 25 mei 2019

Sportieve groet,

INOTEC Noodverlichting


INOTEC levert bijdrage aan meest duurzame DC van Europa: Rhenus DC ‘Newlogic III’

Het nieuwe distributiecentrum van Rhenus in Tilburg ziet er niet alleen futuristisch uit, het is met het zogenaamde BREEAM-Oustanding ontwerpcertificaat ook hard op weg om het ‘meest duurzame dc van Europa’ te worden.

Volgens de ontwikkelaar, Dokvast, is dit hoge duurzaamheidsniveau bereikt doordat bij de bouw van gasloze DC volop slimme technologieën, waaronder op afstand uit te lezen en te beheren Centrale Noodverlichting van INOTEC, en duurzame materialen zijn toegepast.