INOTEC

INOTEC Noodverlichting B.V. is het Nederlandse en Belgische advies en verkoopkantoor van INOTEC Sicherheitstechnik GmbH welke als doel heeft het ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve en klantgerichte centrale en decentrale nood-, en vluchtweg verlichting oplossingen, produkten en diensten die conform wet en regelgeving, op een kosteneffectieve wijze, bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen.

Na jarenlang op de achtergrond van de Nederlandse Markt te hebben geopereerd vindt INOTEC GmbH, reeds geruime tijd succesvol actief in 15 Europese landen, de tijd rijp om haar gehele portfolio van totale centrale noodverlichting oplossingen, waaronder de bekende CPS 220 en CLS centrales, en decentrale armaturen zelf actief op de Nederlandse markt te gaan brengen via de firma INOTEC Noodverlichting.

INOTEC Sicherheitstechnik GmbH, opgericht in 1995 en op een kleine 2 uur rijden van Apeldoorn gevestigd te Ense-Höingen (SOEST), beschikt over ca. 12.000 m² hoogwaardige productiefaciliteiten.

Een dynamisch en gedreven team met een flexibel en competent management biedt betrouwbaar advies in alle aspecten aangaande producten, ontwerp en normeringen.

Modern, state-of-the-art en premium kwaliteits producten, "Made in Germany", zetten de nieuwe standaard wereldwijd, zoals met de centrale noodverlichting systemen met JOKER technologie, de CLS 24-systemen of het Dynamic Escape Route systeem (D.E.R.) / Dynamische Noodverlichting

Onze produkten treft u aan op en in: Vliegvelden, Hotels, Retail / Winklecentra, Theaters, Educatieve Instellingen, Utiliteitsgebouwen, Congres Centra, Ziekenhuizen, Garages, Industrie, Centrale en Decentrale Overheden etc.. In het algemeen in openbare gebouwen, om mensen in staat te stellen op een veilige wijze en zonder in paniek te raken, desbetreffende ruimte / gebouw te verlaten in geval van calamiteit / stroomuitval.