6e INOTEC MTB tocht van ca. 40 km door de mooie Veluwse Bossen

Zaterdag 25 Mei 2024

Wij heten je van harte welkom voor een avontuurlijke dag tijdens de 6e editie van de “INOTEC Noodverlichting MTB tocht”, die plaatsvindt op zaterdag 25 mei 2024. Kom met ons mee en ontdek de pracht van de natuur in de weelderige Veluwse bossen.

Doe jij ook mee?

We verzamelen om 9.00 uur bij INOTEC Noodverlichting aan de Laan van de Kreeft 155 te Apeldoorn, waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl we ons voorbereiden op een onvergetelijk avontuur.

Het startsein zal om 9.30 uur worden gegeven. Onze ervaren gidsen zullen je leiden langs verrassende paden en verborgen juweeltjes van de Veluwe.

Een zorgeloos avontuur

Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of net begint, we hebben de tocht opgedeeld in 3 groepen, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan genieten. Met een afstand van ongeveer 40 km beloven we een uitdagende, maar toch toegankelijke route voor alle deelnemers.

We rijden in 3 groepen van verschillende ervaringsniveaus:

  • Basic (gem. max. 17km/h)
  • Medium (gem. max. 20km/h)
  • Sport (gem. > 20km/h)

En maak je geen zorgen over de lunch, want die verzorgen wij!
Het enige wat je hoeft mee te nemen is je eigen mountainbike, geschikte kleding en natuurlijk een helm voor optimale veiligheid.

Wees er snel bij, want VOL = VOL (max. 50 deelnemers).

Om ervoor te zorgen dat we alles vlekkeloos kunnen organiseren, vragen we je vriendelijk om ons uiterlijk vrijdag 10 mei a.s. te laten weten of je deelneemt.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou de paden te verkennen en te genieten van een dag vol avontuur en plezier in de prachtige natuur van de Veluwe.

Meld je aan!

Aanmelden kan eenvoudig door je bedrijfsnaam, naam en mob. nummer te vermelden en te mailen naar Events(at)Inotec-Noodverlichting.nl o.v.v. je Niveau: Basic, Medium of Sport

of registreer je met dit formulier

Komt je collega mee? Dan geldt voor hem of haar hetzelfde!

Graag tot ziens op zaterdag 25 mei 2024

Met sportieve groet,

INOTEC Noodverlichting

E-mail: Events(at)Inotec-Noodverlichting.nl
Tel.: +31 55 355 12 01