Sterk vernieuwde elegant decentraal compact design buiten noodverlichting

Door zijn stijlvolle uitstraling is de BN 6201 armatuur ook inzetbaar als reguliere buitenverlichting zodat het aanzicht van het pand samen met vluchtwegverlichtingsarmaturen één harmonieus beeld vormt. Bovendien is de armatuur verkrijgbaar in elke RAL-kleur én met een lichtkleur van 3000K of 4000K.

Compact en elegant gepoedercoat spuitgietaluminium Design LED vluchtwegverlichting armatuur t.b.v. vluchtwegverlichting aan de buitenzijde van elke finale nooduitgang conform NEN-EN 1838 en Arbowet.

Snelle en Eenvoudige Montage
Snelle en eenvoudige installatie d.m.v. klik en schroefmontage maakt de BN 6201 tot een complete en aanvullende reeks op uw huidige noodverlichting oplossingsmogelijkheden.

Decentrale LED Noodverlichtingsarmaturen, centraal uitleesbaar buiten noodverlichting
Real time status informatie van een decentrale noodverlichting installatie is goed mogelijk en snel eenvoudig te realiseren, wat de uptime van de installatie verhoogt bij effectief ingezette onderhoudsuren. Het continu inspecteren, registreren en onderhouden van decentrale noodverlichting armaturen / installaties conform NEN-EN 50172 / NEN 1010 is in de praktijk een onnodig tijdrovend / arbeidsintensief proces.

Met de INOTEC BNS-MTB console en INOWEB Software kunnen de BN 6201 decentrale noodverlichtings-armaturen centraal worden getest en logboekgegevens gegenereerd zoals wordt voorgeschreven in NEN-EN 50172 / NEN 1010. Met de BNS-MTB kunnen alle voorgeschreven tests centraal worden uitgevoerd en gerapporteerd. Met de INOWeb software kan de noodverlichtingsinstallatie worden gevisualiseerd op een willekeurige PC en zijn de noodzakelijke periodieke logboekgegevens met 1 druk op de knop voorhanden, ook op afstand. Aansluiting via een reeds beschikbaar zijnde LAN of WAN netwerk.

Overige kenmerken
5 jaar armatuur / systeemgarantie.
Decentraal armatuur met Automatische Test Systeem (ATS) gebruikmakend van hoogwaardige NiMH High Temperature batterijen.
Gecombineerde armatuur voor algemene en noodverlichting. Verkrijgbaar met de lichtkleuren 3000K (warm wit) en 4000K (neutraal wit). De autonomie van de decentrale versie is instelbaar op 1, 1.5, 2, 3 of 8 uur. Uitvoerbaar met schemerschakelaar of bewegingsdetectie functie.
De armatuur heeft een IP65-waarde, is slagvast en heeft een temperatuurbereik van -15 t/m +40 °C.
Verkrijgbaar in alle beschikbare RAL kleuren conform NEN EN 1838, NEN EN 60598-2-22, NEN EN 50171 en NEN EN 55015.

Optioneel:

  • Schemerschakelaar functie
  • DALI regelbaar

Uitstekend inzetbaar in o.a.:
Educatieve omgevingen, Kantoren, Ziekenhuizen, Zorginstellingen, VvE omgevingen, Sportcomplexen, Hotels, Utiliteit algemeen, Distributiecentra, Fabriekshallen