Project ondersteuning

INOTEC begrijpt de technische en operationele uitdagingen die nieuwe LED gebaseerde centrale noodverlichting met zich meebrengt, of het nu nieuwbouw of renovatie betreft. INOTEC is gespecialiseerd in het, samen met u uitdenken, begeleiden, installeren, programmeren en succesvol in bedrijf stellen, van LED gebaseerde centrale noodverlichting oplossingen. Wij leveren complete geĆÆntegreerde oplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten, waarbij wij gelijktijdig sterk rekening houden met duurzaamheid, investering en onderhoudskosten over de looptijd van een gebouw-gebonden noodverlichting installatie (15-20 jaar).

INOTEC is gespecialiseerd in:

  • 230 Volt en 24 Volt Centrale LED noodverlichting oplossingen
  • Maatwerk
  • Op afstand beheren en servicen van noodverlichting systemen 

 

Wij bieden een compleet pakket aan oplossingen en diensten voor installateurs of eindgebruikers.

Projectengineering en projectbegeleiding

Onze projectengineers bieden u heldere technische ondersteuning die u in staat stelt centrale noodverlichting oplossingen aan te kopen, te verkopen en succesvol te implementeren. Onze engineers vertalen dagelijks functionele noodverlichting vraagstukken naar kosteneffectieve technische oplossingen. Wij kunnen het volledige systeemontwerp en de projectbegeleiding verzorgen.

Verkoop ondersteuning

Met de juiste technische, commerciĆ«le ondersteuning en A-merk oplossingen realiseert u sneller en makkelijker het benodigde draagvlak. Wij helpen u bij het verkrijgen van een opdracht en ondersteunen u vervolgens bij de uitvoering hiervan.

Demonstraties, referenties en realistische TCO calculaties vereenvoudigen het aankoopproces van een of meerdere centrale noodverlichting oplossing(en).  Zien is geloven.

Levering producten & systemen

De producten die wij adviseren in het systeemontwerp leveren wij tegen scherpe prijzen en uitstekende condities. Om een totaaloplossing te kunnen bieden realiseren we desgewenst een special indien het project daarom vraagt.

Installatie en service

INOTEC installeert of monteert de oplossingen niet zelf. Wij  begeleiden desgewenst de uitvoerende partij en stellen de centrale oplossing in bedrijf opdat de eindgebruiker er zeker van is dat de geboden 5 jaar systeemgarantie ook daadwerkelijk verleent wordt.